Online dating vejledning

Enlige amerikanere brugte 1.2 millioner dollars på internet dating hjemmesider i 2008. Top dating sider kappes om enlige medlemmer ved at tilbyde fantasifulde matchmaking redskaber. Skulle du tilmelde dig en top dating side, der bruger videnskabeligt baserede tests for at finde en kompatibel match? Vil du hellere deltage i et fællesskab af singler, der gør et eventyr ud af at møde din kærlighedsmatch?

Før du vælger eller skifter til en ny dating side, lad os sammenligne matchmaking redskaber for at finde den dating side og kærlighedsmatch der er rigtig for dig.

Hvilke er de matchmaking redskaber der bliver brugt af top dating sider?

Du tager en timelang kompatibilitets test for at finde din ideelle match. Denne side søger i deres single database for at finde dine matches og sender e-mail dating profiler du kan gennemgå. Du lærer matches at kende gennem skriftlige spørgsmål og svar, indtil du accepterer at tale i telefon eller mødes.

Da jeg brugte denne side i næsten et år,  fulgte jeg deres guidede kommunikationsproces. Alligevel følte jeg mig aldrig inspireret til at tale i telefon eller møde en match personligt. Hvorfor?

Jeg er ikke sikker, men jeg spekulerede over, om hver af de foreslåede match og jeg, var så ens i vores personlighedstræk, at en af os var unødvendig. Alligevel angiver udsagn fra eHarmony-matchede par, at de kun mødte en person på siden, men at denne person viste sig at være den eneste ene. Afsluttede jeg mit medlemskab for tidligt?

Jeg var ivrig efter at møde matches personligt i stedet for gennem e-mail, så jeg tilmeldte mig en anden top side og mødte fantastiske matches på 3 kontinenter.

Som en udløber herfra, kan du tage en langvarig kemitest for at afgøre om du har kemikalierne i hjernen og personlighedstræk af en opdagelsesrejsende (høj dopamin) eller en bygherre (høj serotonin), eller en direktør (høj testosteron) eller en forhandler (høj østrogen).

Denne kemitest blev udviklet af Helen Fisher, en forskningsprofessor i antropologi ved Rutgers, som studerede hjerne kemien af forelskede par. Fisher fortalte New York Times, at hendes team studerede 28.000 singler på hjemmesiden og fandt at opdagelsesrejsende ofte vælger andre opdagelsesrejsende, bygherrer vælger andre bygherrer, og direktører og forhandlere vælger hinanden.

Jeg har brugt dette til at møde ekstraordinære opdagelsesrejsende, direktører og bygherrer. Jeg troede jeg havde mødt min kærlighedsmatch – en amerikansk udstationeret som bygger et progressivt samfund i udlandet – indtil to spørgsmål opstod:

Skulle jeg opgive mit lykkelige liv i Amerika hvor mine børn i universitetsalderen bor, for at være sammen med en ekstraordinær kærlighedsmatch? Skulle jeg acceptere at adoptere en baby for at tilfredsstille hans længsel efter at starte en familie?

Jeg besluttede mod denne for evigt match. Mange spørgsmål der forener eller adskiller par der søger den næste store kærlighed i deres liv, bliver ikke behandlet i kemitests. Du opdager disse problemer når du mødes personligt.

Ville du være interesseret i en DNA test for at finde din genetiske soulmate?

Som i, du kan pode din kind til en DNA prøve for at finde din genetiske match. DNA testen koster 99 USD. Mod et månedligt gebyr, hjælper de dig med at find din gen-partner.

Er der noget videnskabeligt bevis på at din DNA, hjernekemi, personlighedstræk bestemmer din bedste match, som de hævder på disse sider?

Jeffrey Lohr, en psykologi professor i Arkansas, har studeret disse top siders påstande, og han er skeptisk. Professor Lohr fortalte New York Times, ”Der er ingen til meget lille effektivitet i en (videnskabeligt baseret) matchmaking proces”.

Hvad med en dating hjemmeside, der skaber et fællesskab af singler, med den holdning og handlingsplan at møde din store kærlighed og udleve dine drømme nu?

Det er den eneste dating side der ikke medtager din alder, så du kan møde en match på alle alderstrin. Ikke flere blind dates, siden du mødes i single chat på live video og i ferier for enhver pengepung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *