Online dating guide

Online dating guideJeg fortæller ofte mit online fællesskab, at singler kan forelske sig lige så hurtigt som at skrive på en internet dating side, med mindre du tager dig i agt for de røde flag. Der er hundrede millioner singler, der søger deres kærligheds match online. Nogle bruger 3 taktikker til at narre en virtuel date til at forelske sig i dem. Disse 3 listige taktikker vil ikke narre nogen når først du møder dem personligt. Så jeg anbefaler at du bruger 3 vellykkede strategier til at vinde en virtuel dates hjerte.

3 listige tricks til at narre en virtuel date til at forelske sig i dig

1. Opsæt et misvisende billede af dig selv

Du tror måske at du stadig ligner dine gamle billeder, da du var 10-20 år yngre eller 10-15 kilo lettere. Hvad hvis din virtuelle date ikke er enig med dig når I mødes? Har du lyst til at se deres chok eller skuffelse?

Her er hvad du i stedet skal gøre:

Opsæt et nutidigt foto (mindre end et år gammelt) hvor du ser ud og føler dig godt tilpas. Det er virkelig ligegyldigt hvordan du engang så ud. Du ønsker at tiltrække en kærligheds match, der kan lide den måde du ser ud og føler dig som, nu.

2. Barber år af din alder

Vi har hørt at dagens 50 er gårsdagens 30, men en energisk 50-årig kan ikke liste deres alder som 30, uden at lyve.

Vi ved at der kan være stor forskel på din kronologiske alder baseret på din faktiske fødselsdato versus din rigtige alder bestemt af dine gener, valg, sundheden af dit miljø, kvaliteten af din mad og optimistiske livssyn.

Vi kan blive enige om at det er uretfærdigt for mænd og kvinder at blive forbigået i en online dating søgning, fordi du har overskredet en vilkårlig aldersgrænse, som et potentielt match havde i tankerne.

Hvordan frister aldersdiskrimination dig til at lyve om din alder i din dating profil?

Forestil dig denne smukke, atletiske 60 år gamle mand, som er lige så fit og energisk som en mand der er halvt så gammel. Han vil stadig gerne have eller adoptere en baby, så han søger en meget yngre partner online. Da kvinder ikke søgte efter en mand på hans alder eller ikke besvarede hans forespørgsler (på grund af hans alder?) besluttede hans sig for at barbere 5 år af hans dating profil.

Dette var en vanskelig beslutning at tage for en ærlig mand, men det hjalp ham med at håndtere aldersdiskrimination online. Han havde opsat et nutidigt foto, så en virtuel date kunne se et ærligt billede af hvordan han så ud nu. Og han var ærlig omkring hans faktiske alder så snart han mødte en virtuel date. Alligevel følte han sig tvunget til at barbere år af hans alder for at møde hans kærligheds match.

Her er hvad man skal gøre i stedet:

Tilmeld dig en dating service der giver dig mulighed for at tage en skriftlig prøve for at afsløre din VIRKELIGE alder, baseret på dine valg, gener, sygehistorie og held og lykke. List derefter din VIRKELIGE alder i din dating profil, og gør det helt klart at du har gjort dette i din introduktion.

Tilmeld dig en dating side der lader dig søge efter matches indenfor en aldersgruppe, uden at tvinge dig til at opgive din kronologiske alder. Hvis du søger en match i alderen 21 til 31 eller 38 til 58, så er det den aldersgruppe du vil blive placeret i for online søgninger.

Eksisterer disse dating sider? Ikke endnu. Aldersdiskrimination er en stor hurdle at springe over i online dating. Kun en single klub har fundet ud af hvordan man kommer over denne hurdle. Her er en anden hurdle du bør undgå. 

3. Mal et idealiseret selvportræt i din skrevne profil

Overdriver du dine præstationer? Er du bange for at nævne en stor udfordring du står overfor eller en du har overvundet? Undlader du at nævne at du ønsker at få et barn fordi det kan begrænse dine svar?

Her er hvad du skal gøre i stedet:

Du ønsker at begrænse dine svar og tiltrække en kærligheds match der forstår hvem du er, hvad du bringer ind i forholdet, hvilke værdier der er vigtige for dig og hvad du ønsker at nyde og opbygge som et par.