Dating tips

De fleste af os kender de grundlæggende dating regler, såsom vigtigheden af at se smart ud, vise interesse for din date og give dem en anderledes kompliment. Det er imidlertid sværere at vide hvornår du er på det forkerte spor, når du er på en date – her er de 10 vigtigste dating fejltagelser du bør styre udenom.

1) Vær ikke for formel når du hilser på din date

En god måde at begynde den første date, er med et stort smil og så et kindkys for at vise at du har selvtillid, er åben og venlig.

2) Lad være med at stille din date uendelig mange spørgsmål om deres arbejde

Folk elsker at tale om dem selv når de er på date, men at få dem til at tænke på deres arbejde kan forårsage stress og angst, med mindre de virkelig elsker deres arbejde. Stil i stedet for spørgsmål om dem selv, specielt hvad de kan lide at lave i deres fritid.

3) Lad være med at reagere på komplimenter ved at være nedsættende omkring dig selv

Hvis din date er venlig nok til at give dig en kompliment, modtag den værdigt og ideelt, giv også dem en kompliment på et tidspunkt.

4) Afbryd ikke din date midt i en sætning

Det er let at komme til at gøre, men det viser at du ikke rigtig lytter til hvad de siger. På den anden side er det godt at reagere på hvad de siger mens de taler, for eksempel ved at nikke eller smile når det er relevant.

5) Fokuser ikke på seriøse emner såsom ægteskab og børn

Prøv at holde stemningen munter og selskabelig. Selv om det kan være fristende at finde frem til denne slags oplysninger med det samme, har din date ind til videre, kun accepteret at tilbringe et par timer i dit selskab – at tale om ægteskab er lidt for tidligt! Gem disse emner til senere i dating processen.

6) Tal ikke om tidligere forhold

Hvis du taler pænt om din eks, føler din date måske at de ikke kan leve op til den oplevelse du havde med dem, eller tror måske at du ikke er kommet dig over dem endnu. Hvis det på den anden side lyder som om du havde nogle dårlige oplevelser, kan din date måske begynde at bekymre sig om hvorvidt dit forhold til dem også vil have lignende problemer – det er en situation hvor ingen vinder.

7) Lad være med at flirte for kraftigt ved at udbryde ”jeg elsker dig” eller lignende, på den første date

Selv om det kan være flatterende, vil et sådant pludseligt udbrud afskrække de fleste mennesker, da det kan forekomme overdrevet for det første møde.

8) Vær heller ikke for fysisk

Mens en blid berøring af armen eller lænden kan være en meget god ting, vil meget mere end det være for meget – det kan måske få din date til at føle sig en smule defensiv.

9) Drik ikke for meget eller fyld en masse alkohol på din date

Et glas vin eller to til et måltid er en god måde at få samtalen i gang, men for meget alkohol kan føre til en dating katastrofe. På dette stade er det meget bedre at være på den sikre side når det kommer til drinks.

10) Lad være med konstant at tale om dig selv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *